Menetleja: Muinsuskaitseameti Võrumaa vaneminspektor, Kersti Siim

Inimluude ja arheoloogilise kultuurkihi olemasolu.

Kirjeldus

Kalme koosneb suurtes raudkividest, mis on osaliselt sammaldunud. Tegemist on ümmarguse või kergelt ovaalse kivilademega, läbimõõduga u 10 m. Kalmel kasvavad noored puud.

Asukoha kirjeldus

Kalme asub Sänna külas Sännapalu metsas, Mustjõest u 250 m idas, metsasihiks olevast tees 30 m lääne pool, metsakvartalis nr 31, Rõuge metskonnas. Kalme asub vahetult metsanoorendiku piiril.

Ajalugu

Lähemat kirjeldust Vungi kivikalmete kohta ei ole, ka ei ole siit teada leide. Kaudne teade kalmete olemasolu kohta on olemas 1922. aastast A. Suigi Rõuge kihelkonna muinasjäänuste kirjelduses.
Kalmed kuuluvad arvatavasti välise ilme põhjal otsustades I aastatuhande esimesse poolde. Riikliku kaitse all alates 1972. aastast.

50 m mälestise piirist.