Mälestise nimi Krutsifiks, 19/20. saj. (valge metall)

Kunst, Materjal, Metall, Objekt, Sakraalese.

Autor, valmistamise koht: Poola
Dateering: 19/20. sajandi vahetus
Mõõtmed: jalami l-28, risti h-80, l-27, figuuri h-24,5 l-15
Märgid (meistrimärgid): Norbling 8c, CALW Warzawa
Inskriptsioonid (signatuurid, pühendustekstid, inventariseerimis- tähised, jms.): Risti haarade liitumiskohas graveeritud tekst: "Den 12 April 1902 von Mina Wehm"
Eritunnused (visuaalsed kahjustused, parandused, defektid): Kristuse jalgade all asunud kolba ja sääreluude kujutis on arvatavasti kadunud
Täiendavad andmed (esialgne otstarve, komplektsus, eraldatavad elemendid): Rist toetub rikkalikult orvandite ja voluutidega kaunistatud baroksele neljakandilisele jalamile. Jalam kõrge. Jalam läheb üle profileeritud ja ornamenteeritud tüveks, millesse kinnitub rist. Ristile kinnitatud pronksist valatud Kristuse figuur. Kristuse pea kohal tekstilint sõnaga INRI. Figuur ja tekstilint pronksist. Jalami all rombikujuline märk, milles on üksteise järgi ülalt alla paigutatud vapp, Norbling 8c, CALW ja Warzava. Koostas: Tiina Pikamäe, kunstiajaloolane.