Mälestise nimi Piibel, New York, 1890 (trükis, nahkköide, metallpanused)

Kunst, Materjal, Paber, Metall, Nahk, Objekt, Käsikiri/Trükis, Kirikuraamat.

Materjal: messing, nahk, paber, kullatis, hõbetis.
Tehnika: trükis.
Dateering: New York, 1890
Mõõtmed: 32, 3 x 24, 5 x ca 13 cm, lukkumi laius max 5, 5 cm (haagis 4, 8 x 10, 5 cm
Märgid (meistrimärgid): -
Inskriptsioonid (signatuurid, pühendustekstid, inventariseerimis- tähised, jms.): esi- ja tagakaane keskel: BIBELN; seljal: Den Heliga Skrift ILLUSTRERAD BIBEL-ORDBOK INLEDNING TILL BIBELNS BÖCKER Illustrerad.
Eritunnused (visuaalsed kahjustused, parandused, defektid): köide katkine (kaaned lahtirebenenud, raamat määrdunud, lehed lahti
Täiendavad andmed (esialgne otstarve, komplektsus, eraldatavad elemendid): Eestis ainulaadne rootsikeelne illustreeritud, luksuslikus köites perekonnapiibel (lisadega),
illustreeritud (sh. Gustav Doré gravüürid, litod), nahkköide, vool, pimetrükk, kullatis, hõbetatud messingsulused,
köitmetega selja, kullatud lõigete, tumesinisest atlaspaberist peegliga köide luksuslik; esi- ja tagakaanel kullatud stseenid: Paradiisist väljaajamine, Mooses, Hea Karjane, Põgenemine Egiptusesse (nurkades), Noa laev, Seaduselaegas (keskel), allservas ristatud pasunatega keerub ja kiri: HALLELUJA!
Piibel ei ole algselt kuulunud kogudusele (on Maria Björklundi poolt 17. augustil 1902 kingitud Kristina Wiksallile). Fotode tarvis ettenähtud tagalehtedel (Family Portraits) seitse vana perekonna- ja portreefotot