Mälestise nimi Vappepitaaf, 19.saj. (paas)

Kunst, Materjal, Kivi, Objekt, Epitaaf, Vappepitaaf.

Materjal: marmor.
Tehnika: raidtehnika.
Dateering: umbes 1855
Mõõtmed: ca 118 x 78 cm
Märgid (meistrimärgid): -
Inskriptsioonid (signatuurid, pühendustekstid, inventariseerimis- tähised, jms.): inventariseerimisandmeil on kartušil tekst: Carl Hans Baron von Vittinghoff Keiserlich Russhischer Obricht und Ritter, geb. d. 1-sten Juli 1795, gest.=ten Januar 1855.
Eritunnused (visuaalsed kahjustused, parandused, defektid): osaliselt lubjaga määrdunud, tekst tugevasti (mitteloetavaks) kulunud, raudrüükiivri parem sarv murdunud
Täiendavad andmed (esialgne otstarve, komplektsus, eraldatavad elemendid): Kauni kujundusega raidepitaaf koosneb kesksest vapikilbist kolme merekarbiga ja selle all olevast tekstikartušist. Külgedelt ääristab vapikilpi akantusornament; vapikilbi kohal krooni, tiibade ja kahe sarvega raudrüükiiver.
Hall marmor.
Müüritud koori lõunaseinale.