Mälestise nimi Ikoon "Kuningate kummardamine" , 19.saj. II pool (tempera, puit)
Mälestise vana number 15. III 19 k-5

Mälestise tunnus

Muinsuskaitse alla võetud kui kunstiliselt huvipakkuv heatasemeline, ajastule omases teostuslaadis vene sakraalkunstiteos 19. sajandist

Kunstimälestisena muinsuskaitse alla võtmiseks inventariseeritud 1983 (nr. 15. III 19 k-5)

Tehnika: temperamaal.
Autor, valmistamise koht: tundmatu Vene ikoonimaalija
Dateering: 19. sajandi I pool (1830. aastad?)
Mõõtmed: 107, 5 x 72, 8 cm
Märgid (meistrimärgid): -
Inskriptsioonid (signatuurid, pühendustekstid, inventariseerimis- tähised, jms.): iga ikoonil kujutatud persooni pea kohal kirjas tema nimi (kiri enamjaolt mitteloetavaks muutunud)
Eritunnused (visuaalsed kahjustused, parandused, defektid): tugeva kulumise tõttu kujutised raskesti eristatavad; määrdunud; jälgi hallitusest
Täiendavad andmed (esialgne otstarve, komplektsus, eraldatavad elemendid): Troonil istuvat Jumalaema, Kristusega süles, ja troonile lähenevaid Idamaa tarku andidega kujutav ikoon,
Kihnu saare vanemaid ikoone, ikonograafiliselt huvipakkuv; kujutuslaadilt sarnaneb ikooniga „Haudapanemine“ (reg. nr. 19450), seega samuti tõenäoliselt 1830. aastatest; raamistuseta
Lõunaseinal