Mälestise nimi Oblaatide toos, 1930 (uushõbe)

Kunst, Materjal, Metall, Objekt, Sakraalese, Rituaalese, Armulauatarve.

Materjal: valge metall.
Tehnika: hõbetatud, kohrutatud.
Autor, valmistamise koht: tundmatu meister
Dateering: 20. sajandi I pool
Mõõtmed: kõrgus ca 5, 5 cm (koos kaanega), karbi kõrgus ca 4, 8 cm, põhi 13, 2 x 8, 7 cm, suurim laius ca 14, 5 cm, rist 7, 7 x 5, 7 cm, kaane esiserva ehismotiiv 0, 8 x 3 cm
Eritunnused (visuaalsed kahjustused, parandused, defektid): oksüdeerunud, üks risti kinnitusmutter puudub
Täiendavad andmed (esialgne otstarve, komplektsus, eraldatavad elemendid): Profileeritud külgedega oblaadikarp, kaanel kaunistuseks lamereljeefne rist, valge metall (uushõbe?),
komplektis karikaga (reg. nr. 19519) ja leivikuga (reg. nr. 19520); kaas hingega; rist kaane küljes 4 poldiga, ehismotiiv kaane esiserva külge joodetud