Mälestise nimi Oblaatide toos, Varssavi töö, 19.saj. II pool (messing, hõbetatud, graveeritud, seest kullatud)
Mälestise vana number 15.III 7 k-3

Kunst, Materjal, Metall, Objekt, Sakraalese, Rituaalese, Armulauatarve.

Mälestise tunnus

Muinsuskaitse alla võetud kui ajastule iseloomuliku kunstilise kujundusega sakraalese historitsismiajast 19. sajandist

Muinsuskaitse all alates 1983 – Pärnu rajooni kohaliku tähtsusega kunstimälestis nr. 15. III 7. k-3

Tehnika: graveeritud, hõbetatud, trugitud, valatud, kullatud seest.
Autor, valmistamise koht: vennad Hennebergid, Varssavi
Dateering: 19. sajandi viimane kolmandik
Mõõtmed: kõrgus ca 9 cm (korpuse kõrgus 7, 5 cm), pealt 14, 2 x 10, 5 cm (koos võtmega 11, 4 cm), võtme laius ca 2, 3 cm
Märgid (meistrimärgid): põhja all keskel ovaalne vabrikutempel (loetav osaliselt): Bcia HENNEBER... CZA... WARSZ... GALW:; hinge siseküljel pressituna: XXXIII
Eritunnused (visuaalsed kahjustused, parandused, defektid): oksüdeerunud, hõbetis ja kullatis kulunud
Täiendavad andmed (esialgne otstarve, komplektsus, eraldatavad elemendid): Ümardatud servadega karbike oblaatide hoidmiseks,
neljal nuppjalal. Karp on võtmega lukustatav, võti olemas, lukk töökorras.
Koostas: Sirje Simson, kunstiajaloolane

J.J.Henneberg asutas oma ettevõtte 1856.a., 1868 nimetati see ümber Vennad Hennebergid (Bracia Henneberg).
Ü.Jukk