Mälestise nimi Vitraaž, 17. saj. (klaas, tina)

Kunst, Materjal, Metall, Tavametall, Klaas, Objekt, Maal, Monumentaalmaal, Vitraaž.

Kirjeldus

Rombikujulisele tinaraamistuses läbipaistvale klaasile on maalitud suguvõsa vapp, mille ovaalne vapikilp on vertikaalse poolitusega, vasakul on must poolik kotka siluett, paremal pool kolm rosetti. Kilbi kohal on punane turvisekiiver ehisega. Kiivri katteks on monokroomne akantuslehestik. Vapikilbi all on rullunud paberit meenutava dekooriga kartušš, millel on kalligraafiline tekst (kaugusest hetkel võimatu aru saada). (L.Krigoltoi, 2001)

Asukoht kirikus: apsiidi lõunaakna keskmises ruudus, alt vasakpoolne

Kunstimälestiseks tunnistatud aastast 1983 - oli obj. nr. 640-K

Materjal: klaas, tina.
Tehnika: klaasimaal.
Autor, valmistamise koht: tundmatu meister
Dateering: 17. sajand(?)
Inskriptsioonid (signatuurid, pühendustekstid, inventariseerimis- tähised, jms.): Tekst: J Johanna Dorothea
von Wehren 17...?
Eritunnused (visuaalsed kahjustused, parandused, defektid): tugevad niiskuskahjustused, klaas tundub olevat terve. (L.Krigoltoi, 2001)