Mälestise nimi Graafiline leht "Vana talu Haanjas", E.Lepp, 1961 (akvatinta, paber)
Mälestise vana number K 248

Kunst, Materjal, Paber, Objekt, Graafika.

Mälestise tunnus

Graafiline leht "Vana talu Haanjas" on näide vähetuntud kunstniku Erna Lepa loomingust. Mälestis moodustab osa Tartu Observatooriumi ajaloolisest kunstikogust.

Kunstimälestisena muinsuskaitse all alates 1978.a.

Materjal: paber.
Tehnika: akvatinta.
Autor, valmistamise koht: Erna Lepp
Mõõtmed: 24x32 cm
Inskriptsioonid (signatuurid, pühendustekstid, inventariseerimis- tähised, jms.): Lehe allservas käsikirjaliselt: "Vana talu Haanjas" akvatinta 1961 Erna Lepp. Teose tagaküljel käsikirjaliselt: Erna Lepp "Vana talu Haanjas" akvatinta 1961 formaat 24x32 cm. Tagaküljel all paremal käsikirajliselt kinkimistekst: "Uue Tartu Observatooriumi avamispäevaks 14 IX 64 J. Eie...feldt"
Täiendavad andmed (esialgne otstarve, komplektsus, eraldatavad elemendid): 2007- Asub Tartu Observatooriumis II korrusel teadussekretäri kabinetis.
2016 - Asub arhiivis (ruum nr 221).