Mälestise nimi Graafiline leht "Viibisin vilet puhuma", C.Klar, 1976 (pehmelakk, paber)

Kunst, Materjal, Paber, Objekt, Graafika.

Mälestise tunnus

Graafiline leht "Viibisin vilet puhuma" on iseloomulik näide graafik Conkordia Klari loomingust. Teostatud kunstiliselt heal tasemel. Mälestis moodustab osa Tartu Observatooriumi kunstikogust.

Kunstimälestisena muinsuskaitse all alates 1998.a.

Materjal: paber.
Tehnika: pehmelakk.
Autor, valmistamise koht: Conkordia Klar
Mõõtmed: vm 64x49 cm
Inskriptsioonid (signatuurid, pühendustekstid, inventariseerimis- tähised, jms.): All vasakul: "Viibisin vilet puhuma" pehmelakk 24/35. All paremal signatuur: C. Clar 76.a
Täiendavad andmed (esialgne otstarve, komplektsus, eraldatavad elemendid): Mälestis kuulub teoste hulka, mille eest omistati Conkordia Klarile 1977. aastal Kristjan Raua nimeline kunstipreemia. Asub Tartu Observatooriumi raamatukogus.