Mälestise nimi Maal "Pastori portree", J. Hagen-Schwarz, 19.saj. II pool (õli, lõuend)

Kunst, Materjal, Lõuend, Objekt, Maal, Tahvelmaal.

Mälestise tunnus

Pastori portree on iseloomulik näide tunnustatud ja viljaka baltisaksa portretisti Julie Wilhelmine Hagen-Schwarzi loomingust. Teostatud kunstiliselt heal tasemel.

Arvele võetud 1998.

Materjal: lõuend.
Autor, valmistamise koht: Julie Wilhelmine Hagen-Schwarz
Dateering: 19. sajandi II pool
Mõõtmed: 78,5 x 60 cm
Inskriptsioonid (signatuurid, pühendustekstid, inventariseerimis- tähised, jms.): All vasakult paralleelselt servaga signatuur: J. Hagen-Schwarz.
Eritunnused (visuaalsed kahjustused, parandused, defektid): Restaureerinud S. Rebaste 1985. Hiljuti seinalt alla kukkunud, seetõttu on maal raamist eraldunud. Kullatud raami seisukord on halb: nurgad on ühendusest lahti, kipsdekoor puudub mitmes kohas.
Täiendavad andmed (esialgne otstarve, komplektsus, eraldatavad elemendid): Tegemist on Tartu Jaani koguduse pastori ja ülikooli usuteaduse õppejõuga. Ladustatud Peetri kiriku põhjapoolses käärkambris.