Mälestise nimi Kirjutuslaud, 20.saj. I pool (puit, õli, kunstnahk)

Kunst, Materjal, Puit, Objekt, Mööbel, Tahvelmööbel.

Muinsuskaitsearvel alates 1997 (268-a)

Materjal: messing, puit, lederiin, õlivärv.
Tehnika: hõbetatud, nikerdatud, tisleritöö, valatud.
Dateering: oletatavasti 20. sajandi I veerand
Mõõtmed: kõrgus 78 cm, laius 90,5 cm, pikkus ca 184 cm, käepidemega lukusildi pikkus ca 15 cm, ilma käepidemeta lukusildi pikkus ca 10 cm
Eritunnused (visuaalsed kahjustused, parandused, defektid): mitmeid puidukahjustusi, keskmise sahtli lukk välja murtud, vanu lõhkumisjälgi vasakpoolse kapiluku juures, parempoolsel lukul puudub kate, nuppkäepide murdunud.
Täiendavad andmed (esialgne otstarve, komplektsus, eraldatavad elemendid): Punakaspruuni õlivärviga ülevärvitud kirjutuslaud sahtliga keskel ja sahtli ning sahtlikapiga kummaski otsas. Lauaplaat keskel kaetud kunstnahaga. Laud toetub madalatele nuppjalgadele.
3 sahtlilukusilti käepidemega, 2 käepidemeta kapiukselukusilti
Paikneb kiriklas