Mälestise nimi Pingistik, kohalik meister, 20. saj I veerand (puit, tisleritöö, aaderdus)

Kunst, Materjal, Puit, Objekt, Sisustus, Kirikusisustus, Mööbel, Istemööbel.

Mälestise tunnus

Muinsuskaitse alla võetud kui ajastule iseloomuliku kunstilise kujundusega kirikupingistik 20. sajandist, kuulub kiriku algsesse sisustusse

Kirikupingid raamatu- ja põlvituslauaga

Materjal: puit, lakk.
Tehnika: tisleritöö, aaderdatud.
Autor, valmistamise koht: tundmatu meister
Dateering: umbes 1912
Mõõtmed: pingi pikkus ca 330 – 331 cm, otsalaua kõrgus ca 106, 5 cm, laius ca 35 – 35, 5 cm, istme kõrgus ca 46 – 47 cm, istme laius ca 30, 5 cm
Eritunnused (visuaalsed kahjustused, parandused, defektid): kulumist, kohati akuutne mardikkahjustus; naistepoole eest kolmanda pingi raamatulaud proteesitud (restauraator Tiit Villemsoo, 1999)
Täiendavad andmed (esialgne otstarve, komplektsus, eraldatavad elemendid): 17+ 17 pinki pikihoones; üks pink eeskojas; pingid otstest põranda külge naeltega kinni löödud. Neli pinki rõdul lahtiselt (rõdupingid mardikahjustuse tõttu kasutuskõlbmatud). Väikesed küünlajalad (12; messing, valatud) pingiotstel on aastast 1996 (KAR-Grupp).
Pingistik kuulub kiriku algse sisustuse hulka