Mälestise nimi Graafiline leht "Es ist vollbracht.It is finished", 19.saj. (paber,lito)

Kunst, Materjal, Paber, Objekt, Graafika.

Materjal: paber.
Tehnika: litograafia.
Dateering: 19.saj.
Mõõtmed: Raami sm: h- 56,7 cm, l- 40,8 cm. Raami vm: 70,5 cm, l- 54,2 cm, paksus 3,5 cm
Märgid (meistrimärgid): -
Inskriptsioonid (signatuurid, pühendustekstid, inventariseerimis- tähised, jms.): Trükise valgel allserval on tekst: Es ist vollbracht. ║ It is finished.
Pildi allserval on mitmed signatuurid. Vasakul: Gem. V. Alb. Dürer, Keskel: Verlag. W. Zawitz in Berlin, Wilhelmstr. 91
Paremal: Lith. V. Wegener, Druck v. W. Jab. Paremal all on ka ovaalne madalreljeef: KUNST | VERLAGS | BANDLUNG, W. ZAWITZ, Berlin
Eritunnused (visuaalsed kahjustused, parandused, defektid): Valgel serval on noaga tehtud lõiked. Valgel serval on noahaavad. Paberi pind lokib, allservas on niiskuskahjustused. Pinnal leidub värviprotsmeid.
Täiendavad andmed (esialgne otstarve, komplektsus, eraldatavad elemendid): Albrecht Düreri graafilise lehe ”Kristust ristil” järgi valminud must-valge koopia on litograafilisel menetlusel valminud trükis. Pildi allserval on mitmed signatuurid. Leht on pronksvärviga ülevärvitud puitraamis, kuid alati ilma klaasita.
Koostas: Liivika Krigoltoi, kunstiteadlane