Mälestise nimi Oblaatide toos, 19.saj. (valge metall, seest kullatud)

Kunst, Materjal, Metall, Objekt, Sakraalese, Rituaalese, Armulauatarve.

Materjal: hõbe.
Tehnika: kohrutatud, kullatud seest.
Autor, valmistamise koht: Rootsi, Stockholm
Dateering: 18.saj.
Mõõtmed: kõrgus ca 5, 5 cm, korpuse kõrgus 4, 8 cm, suudme Ø 9 cm, põhja Ø 9, 1 cm, kaane Ø 10, 4 cm
Märgid (meistrimärgid): Toosi põhja all meistrimärgid: P; FN ja linnamärk: kroonitud pea vaatega vasakule (Stockholmi linnamärk 1720 - 1740).
Eritunnused (visuaalsed kahjustused, parandused, defektid): Hõbeda pind mõnevõrra patineerunud, väline kullatis kulunud, kaane ääris mõlkis, väike mõlk ka kaane servakumerusel
Täiendavad andmed (esialgne otstarve, komplektsus, eraldatavad elemendid): Rootsis tehtud väga lihtne hõbedast kohrutatud, dekoorita, silindrikujuline oblaatide toos, seest ja alläär (ca 5 cm laiuselt) kullatud. Kaas pealt lame, servast kumer, sileda ca 0, 6 cm laia kullatud äärisega. Märkide all tremulojälg.