Mälestise nimi Piibel, A. Mickwitz, 1914 (nahkköide)

Menetleja: Muinsuskaitseameti kunstimälestiste peainspektor, Ülle Jukk

Tehnika: pimetrükk, trükis, köidetud (nahkköide).
Autor, valmistamise koht: Tallinnas, August Mickwitzi trükikojas
Dateering: 1914. aastal
Mõõtmed: ca 25, 5 x 19, 3 x 7, 5 cm
Märgid (meistrimärgid): -
Inskriptsioonid (signatuurid, pühendustekstid, inventariseerimis- tähised, jms.): Tiitellehel pitsatijäljend: Kose Ew Lutheruse Usu Kirik, ja tindiga kirjutatult: N 53.
Eritunnused (visuaalsed kahjustused, parandused, defektid): Köide servadest kulunud, nurgas koikahjustus, köiteseljal murdejooni
Täiendavad andmed (esialgne otstarve, komplektsus, eraldatavad elemendid): Tumepruunis nahkköites, pimetrükitehnikas heatasemelise, kuid laialtlevinud kaanekujundusega Piibel (kasutusel altaripiiblina), trükitud Tallinnas. Raamatuplokk määrdunud, osaliselt lagunenud.