Mälestise nimi Orel, W. Müllverstedt, Dorpat, 1882 (prospekt: puit, tisleritöö)

Kunst, Materjal, Puit, Objekt, Muusikainstrument, Orel.

Eesti Kirik 14.11.2012, Tiit Kuusemaa artikkel "Puhja orel ootab heade annetajate toetust"

eestielu.ee 13.06.2013, Tiit Kuusemaa artikkel "Kirikuveerud: Puhja kiruku oreli taastamise töödest on tehtud üle poole"

Eesti Kirik 23.04.2014, Sirje Semmi artikkel "Puhja kiriku oreli renoveerimine on jõudnud lõpusirgele"

Eesti Rahvusringhääling 27.09.2014, artikkel ja video "Puhja kirikus pühitseti haruldast mehaanilist orelit"

Materjal: puit.
Tehnika: tisleritöö.
Autor, valmistamise koht: W. Müllverstedt, Dorpat (Tartu)
Dateering: 1881
Inskriptsioonid (signatuurid, pühendustekstid, inventariseerimis- tähised, jms.): Puldil klaviatuuri kohal silt "W.MÜLLVERSTEDT. DORPAT".
Täiendavad andmed (esialgne otstarve, komplektsus, eraldatavad elemendid): Prospekt on valmistatud puidust tisleritööna, metallviled.