Mälestise nimi Tukukott, 1864 (kalev, nöörtikand, nahk, puit)

Kunst, Materjal, Tekstiil, Puit, Nahk, Objekt, Sakraalese, Annetustarve, Tukukott.

Materjal: puit, kalev, nahk, raud.
Tehnika: tikand, sepistatud.
Dateering: umbes 1864
Mõõtmed: kõrgus ca 20 cm, suudme Ø ca 15 cm, varre pikkus ca 196 cm
Märgid (meistrimärgid): -
Inskriptsioonid (signatuurid, pühendustekstid, inventariseerimis- tähised, jms.): esiküljel tikitud aastaarv 1864 ja kalligraafiline monogramm MC. Põhja all poolkustunult tušikirjas muinsuskaitsemärgistus
MKI 8 K 144
Eritunnused (visuaalsed kahjustused, parandused, defektid): suudmest nahk kulunud ja auklik, katteriie kulunud, pleekinud, määrdunud, tikandinöör rabedaks muutunud, tikand osaliselt hävinud, sepisosa roostes, vars kulunud
Täiendavad andmed (esialgne otstarve, komplektsus, eraldatavad elemendid): Nahkne annetusraha korjamise kott (tukukott), rauast sepistatud suudmevõru-varreotsiku ja puitvarrega. Nahkkoti ümber tumepruunist kalevist kate, mille ülaserva tikitud ornament, esiküljele ka daatum ja monogramm. Kelluke, mille riputusaas on sepisotsiku allküljel, läinud kaotsi.