Mälestise nimi Piibel, 1878 (kalingurköide)

Kunst, Objekt, Käsikiri/Trükis, Kirikuraamat.

Mälestise tunnus

Muinsuskaitse alla võetud kui oma ajale iseloomulikus kujunduses trükis 19. sajandi viimasest veerandist

Muinsuskaitsearvel alates 1994 (nr. 431a)

Materjal: kalingur.
Tehnika: pimetrükk, trükis, köidetud.
Autor, valmistamise koht: Berlini linnas trükkitud Trowitsi ja poia kirjadega, Leipzigi uulitsal 133.
Dateering: 1878. aastal
Mõõtmed: kõrgus 20 cm, laius 12, 5 cm, paksus 5 cm
Märgid (meistrimärgid): -
Inskriptsioonid (signatuurid, pühendustekstid, inventariseerimis- tähised, jms.): seljal kullatud kirjas: Piibli Ramat
Tagalehel pliiatsijoonis ja –kiri: Salme Roos usk loodus usk on ära rippu on Jumalast kuidas meie oleme ära rippu…
Eritunnused (visuaalsed kahjustused, parandused, defektid): köide kulunud, uurdest ja kaanenurkadest rebenenud, raamatuplokk tugevasti määrdunud, mõni leht lapsekäega soditud.
Täiendavad andmed (esialgne otstarve, komplektsus, eraldatavad elemendid): Tagasihoidlikus köites Piibel.