Mälestise nimi II maailmasõjas hukkunute ühishaud

II maailmasõjas hukkunute ühishaud

Kirjeldus

Kaheastmelisel alusel roosast graniidist teravatipuline sammas, esikülg poleeritud, teised küljed tahutud. Samba mõõtmed(kõrgus, laius): 154x76.5cm. Mälestussamba esiküljel ülal viisnurga kujutis sirbi ja vasaraga(sisseraiutud). Samba keskel eesti- ja venekeelne tekst sisseraiutud tähtedega: „Suures/ Isamaasõjas/ langenud/ Nõukogude armee/ võitlejaile/ бойцам/ советской армии/ павшим в великой/ отечественной/ войне/ 1941-1945 .”
Mälestussamba jalamile toetub mustast graniidist tahvel 34 langenud võitleja nimega(tähed väljaraiutud, poleeritud). Tahvli mõõtmed(laius, kõrgus, paksus): 80x118.5x18cm.

Monument püstitati 1952.a.