Mälestise nimi Graafiline leht "Ecce Homo", G.Reni järgi, 19.saj. (paber, lito)

Kunst, Materjal, Paber, Objekt, Graafika.

Mälestise tunnus

Graafiline leht „Ecce homo“ on iseloomulik näide 19. saj. II poolel armastatud vanade meistrite (G. Reni 1575-1642) tööde kopeerimisest. Teose sentimentaalsuseni tundeküllane laad väljendab ajastuomast religioossust ja mõtteviisi. Vennastekogudusele iseloomulikult on gravüüri raam lihtne, mõjudes väga tänapäevaselt ja moodsalt. Mälestis moodustab osa ajaloolisest kirikuinventari kogust ja sisustusest.

Arvele võetud Rapla Rajooni RSN TK otsusega nr. 32, 24. veebruaril 1981.

Materjal: paber.
Autor, valmistamise koht: G. reni järgi, 19. saj.
Mõõtmed: h 50 cm, l 37 cm
Märgid (meistrimärgid): Keskel trükitud tekst: "ECCE HOMO Etude peinte par Le Guide et Litographie par Carriere N 11". Väikselt all vasakul trükitud: "R...s chez M... W Turgis rue St. Jasques N° ...ti". Väikselt all paremal: "et a Toulouse rue S Home N° 36".
Eritunnused (visuaalsed kahjustused, parandused, defektid): Vasaku serva alumisest poolest tükk küljest rebenenud. Määrdunud