Mälestise nimi Küünalde alus hingepalvelaualt, 20.saj. I pool (messing)
Mälestise vana number 21.III 15 a

Kunst, Materjal, Metall, Objekt, Sakraalese.

Mälestise tunnus

Tööstusliku tarbekunsti näide 19. saj lõpus ja 20. saj alguses Peterburist ja Moskvast levitatud kataloogikaupade seast.

Muinsuskaitse all alates 1988

Tehnika: stantsitud, valatud.
Dateering: 20. saj algus
Mõõtmed: u 26 x 20 cm
Märgid (meistrimärgid): alusel, urni ja küünlapiipude vahel graveeritud tekst: Успокой Господу душ рада Твоего с
Inskriptsioonid (signatuurid, pühendustekstid, inventariseerimis- tähised, jms.): alusel, urni ja küünlapiipude vahel graveeritud tekst: Успокой Господу душ рада Твоего
cвященнодиакона Владимира
Täiendavad andmed (esialgne otstarve, komplektsus, eraldatavad elemendid): skulpturaalne Kolgata grupp - Jumalaema ristilöödud Kristus ja Ristija Johannes - on kinnitatud Kolgata mäele, millel on reljeefsed koopaaugus Aadama pealuu ja lehttaime kujutised. Nende ees on kaanega urn ja 12 küünlakohta.
Koostas: Mari-Liis Paaver, kunstiteadlane