30.10.2014 toimus registri suuremahulisem uuendamine. Seoses sellega võib esineda registri töös hälbeid ja/või tõrkeid.

Probleemide jätkumisel kasutada puhverdatud failide uuendamiseks brauseri info värskendamist (F5 e. Refresh kasutamine) või tühjendada brauseri vahemälu (põhjalik õpetus Google abikeskuses). Peida teade.

Mälestise nimi Ohvriallikad "Saula Siniallikad"

Kasutuses: Jah

Inspektor: Muinsuskaitseameti Harju maakonna vaneminspektor, Ly Renter

Arheoloogia, Kultuspaigad, Ohvriallikas.

Mälestise kaitsevöönd on 50 m laiune maa-ala mälestise väliskontuurist arvates.

Mälestise tunnus

Ajaloolisele looduslikule pühapaigale viitava kirjalikult fikseeritud rahvapärimusega seotud allikas, selle asukoht maastikul. Teaduslikku informatsiooni ja kultuuriväärtusega asju sisaldav pinnasekiht allikas ja selle ümbruses.