30.10.2014 toimus registri suuremahulisem uuendamine. Seoses sellega võib esineda registri töös hälbeid ja/või tõrkeid.

Probleemide jätkumisel kasutada puhverdatud failide uuendamiseks brauseri info värskendamist (F5 e. Refresh kasutamine) või tühjendada brauseri vahemälu (põhjalik õpetus Google abikeskuses). Peida teade.

Mälestise nimi Papi kalmistu

Kasutuses: Jah

Mälestise kirjeldus

Papi kalmistu asub Karksi-Nuia linnas Polli teel. Kalmistu üldpindala on 1,38 ha. Kalmistu välispiirdeks on maakivikuhjatis kõrgusega ca 0,5 m. Papi kalmistul on 2 väravat, mõlemad N-O küljel: peavärav on kolmepostiline (graniit), 2 m ava transpordile ja 1,3 m ava jalakäijatele. Mõlemad avad on sepisvõredega suletavad. Abivärava moodustavad 2 koonusjat garniitposti, millel on hinged, kuid võresid ei ole. Väljaspool kalmistu piiret asuvad puidust tööriistade kuur, WC ja kalmistu skeem.
Vanemad kui II maailmasõja lõpp hauatähised ja piirded:
metallhauatähised - 48, s.h. sepiseid - 4
sepisaiad - 18
kivist hauatähised - 18
Hauakomplekse samast perioodist: krahvinna Wilhelmine Dunteni hauakompleks koos kolme marmorist hauakatteplaadiga, ümargraniidist postid + sepiskett.

(Kirjelduse koostas Anne Kivi 1998. aastal)