30.10.2014 toimus registri suuremahulisem uuendamine. Seoses sellega võib esineda registri töös hälbeid ja/või tõrkeid.

Probleemide jätkumisel kasutada puhverdatud failide uuendamiseks brauseri info värskendamist (F5 e. Refresh kasutamine) või tühjendada brauseri vahemälu (põhjalik õpetus Google abikeskuses). Peida teade.

Mälestise nimi Tarvastu kalmistu

Mälestise kirjeldus

Kalmistu üldpindala on 6,24 ha. Kalmistut piirab põhjast ja läänest maakivimüüritis. Idast ja lõunast on piiride tähistuseks peamiselt kõrghaljastus ning maakivi- või mullakuhjatised.
Tarvastu kalmistu väravaehitis on kolmetipuline, maakividest, tellispiiretega, kõrgus 5,5 m, ava 2,4 m, mis on suletav metallväravaga.
Kalmistul on kivikabel, krohvitud ja värvitud (11,0x6,0x7,0) Ehitistest on kalmistul veel puidust tööriistakuur ja WC ning kaev.
Kalmistul on vanemaid kui II maailmasõja lõpp metallhauatähiseid 581, s.h. sepiseid 134, sepisaedu 97 ja kivist hauatähiseid 75.

(Kirjelduse koostas piirkonnainspektor Anne Kivi 2000.aastal)

Tarvastu kalmistu asutati 18.saj. ja on kasutusel tänapäevani.