title_application
valid_from

persons_competences

works
Ajaloomälestis (hoone), Ehitismälestis, Maailmapärandi objekt, Muinsuskaitseala
types
Uuringukava koostamine ja uuringu tegemine, Konserveerimise ja restaureerimise ehitusprojekti koostamine, Konserveerimise ja restaureerimise tegevuskava koostamine, Mälestisel ja muinsuskaitsealal muinsuskaitselise järelevalve läbiviimine
field
Ehitise või selle osa konserveerimise ja restaureerimise tegevuskava koostamine, Ehitise või selle osa konserveerimise ja restaureerimise tegevuskava koostamine, Ehitise või selle osa konserveerimise ja restaureerimise tegevuskava koostamine, Ehitisel tehtava töö muinsuskaitseline järelevalve, Ehitisel tehtava töö muinsuskaitseline järelevalve, Ehitisel tehtava töö muinsuskaitseline järelevalve, Konstruktiivse ehitusprojekti koostamine, Konstruktiivse ehitusprojekti koostamine, Konstruktiivse ehitusprojekti koostamine, Tee ja silla konserveerimise ja restaureerimise tegevuskava koostamine, Teel ja sillal tehtava töö muinsuskaitseline järelvalve, Ehitusuuring, sh ehitise ekspertiis, Ehitusuuring, sh ehitise ekspertiis, Ehitusuuring, sh ehitise ekspertiis, Tee ja silla ehitusprojekti koostamine, Ehitise tarindite uuring, Ehitise tarindite uuring, Ehitise tarindite uuring, Materjaliuuring, Viimistluskihtide uuring

responsible_specialists

person
Herki Liivrand PT 158/2004
person
Kadi Särgava PT 797/2015
person
Maari Idnurm PT 225/2005

notes

Tegevusluba MTR-is EMU000042, väljastatud 07.01.2015; VSide lisamine tegevuslubade komisjoni 21.12.2018 pr 381 alusel