Eelvaates on võimalik tutvuda säilikute 18ne esimese lehega. Säilikud avanevad kogu mahus  kui  klikkida eelvaadete kohal oleval lingil.

Jrk. nr: 7441
Nimetus: Mõisaarhitektuuri säilivuse, väärtuse, peahoonete dateeringu, stiili, hoonete tehnilise seisundi, kasutamise ja valdajate koondtabelid 1980.
Aadress:
Kogu liik: Inventeerimised
Liik: ehitismälestis
Autor: Juhan Maiste, Olev Suuder
Leidandmed: ERA.T-76.1.10642
Pealkiri: ENSV mõisate inventariseerimine. Eesti NSV mõisaarhitektuuri säilivuse, ehituskunstilise väärtuse, peahoonete dateeringu, stiili ning hoonestuse tehnilise seisundi, kasutamise ja valdajate koondtabelid 1980.
Eelvaates on võimalik tutvuda säilikute 18ne esimese lehega. Säilikud avanevad kogu mahus kui klikkida eelvaadete kohal oleval lingil.