Mälestise nimi Seinavaip, Belgia töö, 1990 (villane lõng, kuldniit)

Kunst, Materjal, Tekstiil, Objekt, Tekstiil, Kirikutekstiil.

Mälestise tunnus

Muinsuskaitse alla võetud kui ajastuomase kunstilise kujundusega kirikutekstiili näide 20. sajandist

Muinsuskaitsearvel alates 1995 (302a)

Autor, valmistamise koht: Belgia toode (Slabbinck)
Märgid (meistrimärgid): -
Inskriptsioonid (signatuurid, pühendustekstid, inventariseerimis- tähised, jms.): tagaküljel tootelipik: Made in Belgium 1989 AN ORIGINAL SLABBINCK CREATION 100% viscose.
Samas allservas külgeõmmeldud sildil tindipliiatsikirjas annetuskirje: GÅVA AV KATARINA LANDMANN, ANNA SIÖGREN ELFRIEDE TARGAMA TILL ORMSÖ S:T OLAI KYRKA 29 juuli 1990.
Täiendavad andmed (esialgne otstarve, komplektsus, eraldatavad elemendid): Sakraalse süžeega piltvaip sünteetilisest materjalist (viskoos, kudum),kuldses rüüs mehefiguur kujutab Jeesuse Kristuse ülestõusmist surnuist.
Slabbinck – rahvusvaheline kirikutekstiili firmamärk, 1903 Henrik Slabbincki poolt Belgias Brugges pitsitöökojana (atelier de broderie) asutatud ettevõte.