Mälestise nimi Maal "Kingitus", L. Liivat-Makarova, 1968 (õli, papp)
Mälestise vana number K 240

Inspektor: Muinsuskaitseameti Tartu maakonna vaneminspektor, Inga Raudvassar

Kunst, Materjal, Papp, Objekt, Maal, Tahvelmaal.

Mälestise tunnus

Särava koloriidiga abstraktne maal "Kingitus" on iseloomulik näide kunstnik Lola Liivat-Makarova loomingust. Mälestis moodustab osa TÜ ajaloolisest kunstikogust.

Kaitse alla võetud 06.09.1978.

Materjal: papp.
Autor, valmistamise koht: Lola Liivat-Makarova
Mõõtmed: vm 50x69 cm
Inskriptsioonid (signatuurid, pühendustekstid, inventariseerimis- tähised, jms.): Tagaküljel raami ülaservas pliiatsiga: "LMakarova-Liivat, Kingitus, õli, 1968". Papi tagaküljel punase värviga: FAIlum 11893. Pastapliiatsiga M.O (ristiga maha tõmmatud - E. T.) 11893.
Eritunnused (visuaalsed kahjustused, parandused, defektid): Tagaküljel värvitopsidest jäänud rõngaid.
Täiendavad andmed (esialgne otstarve, komplektsus, eraldatavad elemendid): 2007 - Asub TÜ Füüsikainstituudi raamatukogus.
2016 - Asub TÜ PHYSICUMi 2. korruse koridoris.