Mälestise nimi C. J. Stackelbergi vapp-epitaaf, Chr. Ackermann, 1689 (puit, polükroomia)

Kunst, Materjal, Puit, Objekt, Epitaaf, Vappepitaaf.

Tehnika: polükroomia.
Autor, valmistamise koht: Christian Ackermann(?)
Dateering: umb. 1689
Mõõtmed: kõrgus 230 cm, laius 180 cm, vapikilp 65 x 53, 5 cm
Inskriptsioonid (signatuurid, pühendustekstid, inventariseerimis- tähised, jms.): tekstitahvlil kuldsel põhjal katkendlikult säilinud (üheksarealine) tekst: ....DE OHRNE GE ... .........HAF ....CLAVS ......... ..........VON SPANIEN .......... EBOHR................. ANNO 1689. ..............EN, SEI .................ONAT ...........WO.........
Eritunnused (visuaalsed kahjustused, parandused, defektid): tolmune, tekstitahvlil kiri osaliselt hävinud
Täiendavad andmed (esialgne otstarve, komplektsus, eraldatavad elemendid): Keskel paikneb suguvõsavapp: kuldsel väljal rohelised künkad kahe tammetüvega, mõlemal küljes kaks lehte ja tõru. Vapikilpi ääristavad akantusmotiiviga nikerddetailid. Kilbile toetub turvisekiiver, mille kroonil istub profiilis kroonitud lõvi, kummalgi pool heraldiline sümbol – lehtedega tammetüvi. Vappepitaafi külgedel seisavad hõbedases rüüd inglid. Allosas paikneb militaarsest atribuutikast ümbritsetud tekstitahvel, mille kohal sulgedega turvisekiiver ja kaks kinnast, all – ristatud püstolid. 1992 konserveeritud Tallinna Toomkiriku vappepitaafide konserveerimistöökojas