Mälestise nimi Kann, J. G. Stier, annet. 1725 (tina)

Inspektor: Muinsuskaitseameti kunstimälestiste inspektor, Grete Nilp

Tehnika: graveeritud, valatud.
Autor, valmistamise koht: Tallinna meister J. G. Stier
Dateering: umbes 1725
Mõõtmed: kogukõrgus (nuputa) ca 23,7 cm, kehami kõrgus ca 21, 5 cm, põhja Ø ca 14, 6 cm
Märgid (meistrimärgid): Sanga peal meistrimärgid: JGS, Tallinna linnamärk daatumiga (märgid tugevasti kulunud).
Inskriptsioonid (signatuurid, pühendustekstid, inventariseerimis- tähised, jms.): Kaanel graveerituna: An Kreitz Kirche 1725.
Põhja all tušikirjas muinsuskaitsemärgistus MKI 8 V 605
Eritunnused (visuaalsed kahjustused, parandused, defektid): tugevasti oksüdeerunud, mustunud, sees pinnakahjustused, kaane servarant ca 5 cm pikkuselt kaotsis, samas ka pragu, kaanehinge nupp murdunud
Täiendavad andmed (esialgne otstarve, komplektsus, eraldatavad elemendid): Silindrilise, alt profileeritud randiga kehamiga veinikann, lameda, tila katva kaanega, kaarja lapiku, voluutja lõpetusega sangaga. Tila esikülg sisselõigetega kaunistatud, kehami üla- ja allosas treivööt. Kann ei ole sakraalesemena kasutusel
Johann George Stier – Tallinna tinavalaja 1720-1767