Mälestise nimi Karikas,1930. a.-d (hõbe, seest kullatud)

Kunst, Materjal, Metall, Väärismetall, Objekt, Sakraalese, Rituaalese, Armulauatarve.

Muinsuskaitse alla võetud kui ajastuomase kunstilise kujundusega sakraalese 20. sajandist

Muinsuskaitsearvel alates 1994 (610a)

Materjal: hõbe.
Tehnika: trugitud, valatud, kullatud seest, joodetud.
Autor, valmistamise koht: hõbedamärkide järgi nõukogudeaegne töö, 20. sajandi I pool; kui Eestist, siis ajavahemikust 1944 - 1954
Dateering: 1930. aastad(?)
Mõõtmed: kõrgus 16, 7 cm, kupa Ø 7, 3 cm, jalami Ø ca 8, 1 cm
Märgid (meistrimärgid): hõbedamärgid (topelt ülelöödud, halvastiloetavad) kupa serval: kaks proovikojamärki - 875 ja töölise profiilpea vaatega paremale; meistrimärk (osaliselt loetamatu) …A (?)
Eritunnused (visuaalsed kahjustused, parandused, defektid): oksüdeerunud, kullatis kulunud, jalami serv mõlkis
Täiendavad andmed (esialgne otstarve, komplektsus, eraldatavad elemendid): Kooniline karikas, huulääre kaunistuseks helmevööt; ei ole valmistatud spetsiifiliselt kirikukarikaks.
Koostas: Sirje Simson, kunstiajaloolane

Hõbedamärgid halvastiloetavad. Ovaalne märk 875 ja töölise profiilpea märgisega paremal võib viidata Moskva proovikojale perioodist 1927-1946. Teisi märke pole võimalik välja lugeda.