Mälestise nimi Pannoo «Noored», A. Uustalu, 1968 (metall)

Kunst, Materjal, Metall, Objekt, Maal, Monumentaalmaal, Pannoo.

Mälestise tunnus

Kaitse alla võetud 1970. aastate modernismi iseloomuliku näitena. Kavandatud lakooniliselt karges stiilis, mis täiendab hoone arhitektuuri.

Materjal: alumiinium.
Tehnika: söövitus.
Autor, valmistamise koht: Erik-Arne Uustalu, Eesti
Mõõtmed: 98 x 100 cm
Märgid (meistrimärgid): A 68
Inskriptsioonid (signatuurid, pühendustekstid, inventariseerimis- tähised, jms.): Autori stiliseeritud söövitustehnikas signatuur koos valmimisaastaga "A 68" all paremas nurgas
Eritunnused (visuaalsed kahjustused, parandused, defektid): Valmistatud lihvitud alumiiniumplaadist söövituse teel ja kaetud kaitselakiga
Täiendavad andmed (esialgne otstarve, komplektsus, eraldatavad elemendid): Eksponeeritav kujutava kunsti teosena ning ruumikujunduselemendina.