Mälestise nimi Hauaplaat, 18.saj. (paas)

Kunst, Materjal, Kivi, Objekt, Hauatähis, Hauaplaat.

Ajastu tüüpiline hauatähise näide

Mälestise kirjeldus

Vanade andmete järgi paekivist hauaplaadi mõõtmed 152 ja 232 cm. Praeguste mõõtmiste järgi (servad ja nurgad rohkem murenenud)145X223 cm. Idapoolsel ovaalil tekstikatked: JOHAN A___3 (?)/ DIE WELT GE___8 (?)/SOHN__AB/ NICHT___/LEBEND__, läänepoolsel (peatsis): ICH WEIS DAS___/ SER E(B)T V___/ ER__FA --- Ovaalide vahel reljeefne pealuu. Suurem osa tekstist hävinud, loetamatu. Kivi sammaldunud, lääneotsas murdumisoht, kuna pinnas sisse vajunud ja kivi all tühimik. Hauaplatsi (2,5 x 3m) ümbritseb metallaed. Selles veel malmrist tekstiga: Bernhard Constantin von Bodisco 25.nov.1847 6.veebr.1869.