Mälestise nimi Küünlajalg, Rootsi töö, annet. 1992 (tina)
Mälestise vana number 223-a

Kunst, Materjal, Metall, Objekt, Valgusti, Lauavalgusti.

Mälestise tunnus

Küünlajalg on näide Eesti kirikutes vähelevinud Rootsi päritolu 20. saj. küünlajalgadest. Moodustab osa kirikuinventari tervikust.

Muinsuskaitse all alates 03.07.1997.a.

Materjal: tina.
Tehnika: valatud.
Dateering: 20. saj. lõpp, annet. 1992.
Mõõtmed: kõrgus 15,8 cm; küünlapesa Ø 5,6 cm; jala Ø 8,2 cm.
Märgid (meistrimärgid): -
Inskriptsioonid (signatuurid, pühendustekstid, inventariseerimis- tähised, jms.): Kabja all tekst: SVENSK TENN (Rootsi tina) AÕG 93% NIO HANDARBETAD (käsitöö).
Kabja all kleebitud rootsikeelne trükitud tekst paberil: Till Nuckö församling, gåva av folke Erland Nilsson o.h. hustru Öie f. Danell v. besök 24/4 1992. Jesus är världens ljus. (tõlkes: Noarootsi kogudusele, kingitus Erland Nilssonilt ja tema abikaasalt Õielt sündinud Danell külaskäigul 24.04.1992. Jeesus on maailma valgus.).
Täiendavad andmed (esialgne otstarve, komplektsus, eraldatavad elemendid): Koostas Egle Tamm, kunstiajaloolane.