Mälestise nimi Küünlajalg, 1989 (valge metall)
Mälestise vana number 279-a

Materjal: hõbe.
Tehnika: graveeritud, trugitud.
Autor, valmistamise koht: Rootsi töö
Dateering: umbes 1989
Mõõtmed: kõrgus ca 18 cm, jalam ca 8, 5 x 8, 5 cm (diagonaalis ca 9, 6 x 9, 6 cm), küünlapesa ca 4, 6 x 4, 6 cm (diagonaalis ca 5 x 5 cm)
Märgid (meistrimärgid): jalami servas hõbedamärgid: CESON; krooniga G, kolm krooni, S, 830, N10, T. Eesh;
Inskriptsioonid (signatuurid, pühendustekstid, inventariseerimis- tähised, jms.): jalami servas annetuskirje (graveerituna): Gåva från Ralby och Diby byalag 1989
Eritunnused (visuaalsed kahjustused, parandused, defektid): oksüdeerunud, kriimustusi
Täiendavad andmed (esialgne otstarve, komplektsus, eraldatavad elemendid): Kaunis küünlajalg ümardatud nurkadega kandilisel jalamil (paarik reg. nr. 16529),
koos paarikuga kasutusel altariküünlajalgadena.