Mälestise nimi Seinavaip, Stabbinck, 1990 (vill, kuldniit, kudum)
Mälestise vana number 301-a

Kunst, Materjal, Tekstiil, Objekt, Tekstiil, Kirikutekstiil.

Mälestise tunnus

Muinsuskaitse alla võetud kui ajastuomase kunstilise kujundusega kirikutekstiili näide 20. sajandist

Muinsuskaitsearvel alates 1995 (301a)

Autor, valmistamise koht: Belgia toode ,Slabbinck
Mõõtmed: 149 x 89, 5 cm
Märgid (meistrimärgid): -
Inskriptsioonid (signatuurid, pühendustekstid, inventariseerimis- tähised, jms.): tagakülje allnurgas: SLABBINCK. Samas keskel tootelipik: 100 % viscose AN ORIGINAL SLABBINCK CREATION MADE IN BELGIUM 1990. Külgeõmmeldud sildil tindipliiatsikirjas annetuskirje: GÅVA AV SVENSKA ODLINGENS VÄNNER TILL ORMSÖ S:T OLAI KYRKA VID ÅTERINVIGNINGEN 1990-07-29
Täiendavad andmed (esialgne otstarve, komplektsus, eraldatavad elemendid): Sakraalse süžeega piltvaip sünteetilisest materjalist(viskoos, kudum), vaibal on kujutatud Ülestõusnu kolmandat ilmumist jüngritele (süžee Johannese evangeeliumi viimasest peatükist): Jeesuse tulek Geneetsareti järvel kalastavate jüngrite juurde täidab nende seni tühjad võrgud rikkaliku kalasaagiga (Joh 21, 4-6) Pikihoone idaseinal (lõuna pool)
Slabbinck – rahvusvaheline kirikutekstiili firmamärk, 1903 Henrik Slabbincki poolt Belgias Brugges pitsitöökojana (atelier de broderie) asutatud ettevõte.