Mälestise nimi Raidkivi, 1799 (paas)

Kunst, Materjal, Kivi, Objekt, Hauatähis, Hauaplaat.

(Kirjelduse koostas Sirje Simson 2000. aastal.)

Materjal: paas.
Autor, valmistamise koht: tundmatu meister
Mõõtmed: 182 x 201 cm
Inskriptsioonid (signatuurid, pühendustekstid, inventariseerimis- tähised, jms.): Ebakunstipäraselt sisseraiutud tekst, mis kulumise tõttu osaliselt mitteloetav: (W)ILHELM (Ditm)AR CAPITAIN UND …ANRICHTER ERBHER VON KURRO (und) PALLAL (U)ND DIE FRAU ANNA HELENA MAYDEL DIESE ERB BESREBNISSE…ANNO 1799.
Eritunnused (visuaalsed kahjustused, parandused, defektid): Plaadil näha 4 ümmargust lohku, milles tõenäoliselt paiknenud käepidemed. Plaadi keskel suurem kulunud lohk. Kohati õlivärviplekke.
Täiendavad andmed (esialgne otstarve, komplektsus, eraldatavad elemendid): Paest, kulunud pealispinnaga hauaplaat, praeguse asukohaga põhjaeeskojas (algne asukoht kirikus teadmata),