Mälestise nimi Küünlajalg õis- ja lehtornamendiga (vask, hõbetatud)

Kunst, Materjal, Metall, Tavametall, Objekt, Valgusti, Lauavalgusti.

Tehnika: trugitud, valatud, hõbetatud.
Autor, valmistamise koht: vabrikutöö: Oehme, Poola
Dateering: 19. sajand
Mõõtmed: kõrgus 27,5 cm, jalami Ø 12, 5 cm
Inskriptsioonid (signatuurid, pühendustekstid, inventariseerimis- tähised, jms.): jalami all vabrikumärk: Oehme
Eritunnused (visuaalsed kahjustused, parandused, defektid): hõbetis kulunud, oksüdeerumist, kriimustusi (2003)
Täiendavad andmed (esialgne otstarve, komplektsus, eraldatavad elemendid): laia kraega küünlapiip on allosas järsu kettataolise paisutusega, sellest kahe ketta jagu allpool balusterja kujuga tüves ( paisutus balustri allosas); ümara, veidi kummuva jalamiga.
Küünlapiibu krael ja jalami osas identne reljeefne õis- ja lehtornament, balustril erinevat liiki lilled – ühel roositaoline, teisel trompetõieline. Paarik (reg. nr. 1832) sarnane, kuid mitte identne