Mälestise nimi Tornikell, 19.saj. (pronks)
Mälestise vana number a

Materjal: pronks.
Tehnika: valatud.
Autor, valmistamise koht: A. P. Finljandski tehas, Moskva
Mõõtmed: löögiringi Ø 95 cm, kõrgus ca 100 cm
Märgid (meistrimärgid): -
Inskriptsioonid (signatuurid, pühendustekstid, inventariseerimis- tähised, jms.): löögiringi kohal: ЛИТЪ BЪ ЗАВОДЪ A. П. ФИНЛЯНДСКОЙ УРОЖДЕННОЙ БОГДАНОВОЙ BЪ MOCKBЪ BЪCУ 30 ПУ... ФУ; ülal annetuskirje kolmes reas (raskesti ligipääsetavuse tõttu loetav osaliselt: CEЙ KOЛОКОЛЪ BЫЛИТЪ... ГУБЕРНІИ ПЕРНОВСКАГО... BO XPAMЪ... ЧУДОТВОРЦА... УСЕРДИЕМЪ... 1870 ГОДА İУЛЯ 10 ДНЯ
Eritunnused (visuaalsed kahjustused, parandused, defektid): oksüdeerunud, serv tugevasti murenenud
Täiendavad andmed (esialgne otstarve, komplektsus, eraldatavad elemendid): Nelja kvadraatse reljeefiga kaunistatud tornikell,
ripub kettide küljes, helistatakse tilast. Kell kaunistatud nelja kvadraatse reljeefiga (sh. Püha Jüri, Tunnustähe Jumalaema, Ingel), korpuse ülaservas 4 plastilist keerubit, löögiringi kohal kaks näitusemedalit (aastast 1865 ja 1867). Kell pärineb Kilingi-Nõmme õigeusukirikust. Tori kiriku tornis alates aprillist 2000.