Mälestise nimi Seinalühter kolme tulega, annet. 1893-1895 (messing, pronks, graveeritud)
Mälestise vana number 76-k:1

Kunst, Materjal, Metall, Objekt, Valgusti, Seinavalgusti.

Mälestise tunnus

Muinsuskaitse alla võetud kui tüüpiline kodumaine ajastule iseloomuliku kunstilise kujundusega kirikuvalgusti historitsismiajast 19. sajandist

Muinsuskaitse all alates 1983 – Pärnu rajooni kohaliku tähtsusega kunstimälestis nr. 76: 1

Tehnika: graveeritud, kullatud, monteeritud, pressitud, valatud.
Autor, valmistamise koht: Eduard Drossi ettevõte Tartus
Dateering: 19. sajandi lõpp
Mõõtmed: ulatus ca 33 cm, seinaplaadi Ø ca 18 cm, haara pikkus ca 21 cm, rasvataldriku Ø ca 9 cm
Märgid (meistrimärgid): -
Inskriptsioonid (signatuurid, pühendustekstid, inventariseerimis- tähised, jms.): seinaplaadi allservas graveeritud annetuskirje (gooti kirjas): Lerijad tüdrukud 1894.
Eritunnused (visuaalsed kahjustused, parandused, defektid): oksüdeerunud, kullatis kulunud, rasvataldrik mõlkis
Täiendavad andmed (esialgne otstarve, komplektsus, eraldatavad elemendid): Levinuimat tüüpi, ümmarguse seinaplaadiga nn. romaani stiilis seinalühter Tartu ettevõtja Eduard Drossi toodangust (samasugune kui seinalühtrid reg. nr. 19189 – 19193),
seadistatud elektrivalgustusele (juhe kinnitatud jämeda niidiga, juhtmeava läbi küünlapesa ja rasvataldrikute)
Koori põhjaseinal läänepoolne
Kuulub Tartu ettevõtja Eduard Drossi toodangu hulka - 1915.a. kataloogis (Katalog und Preiskurant der Anstalt für Kirchengeräte und Ornamentik Eduard Dross Jurjew, Livland) nr. 41