Mälestise nimi Liivavaagen koos labidaga, 19/20.saj. (messing, puit)
Mälestise vana number 37-a

Kunst, Materjal, Puit, Metall, Objekt, Sakraalese, Rituaalese, Matmistarve.

Mälestise tunnus

Muinsuskaitse alla võetud kui kodumaised ajastule iseloomuliku kunstilise kujundusega kiriklikud tarbeesemed 19. ja 20. sajandist

Muinsuskaitsearvel alates 1997 (nr. 37-a)

Materjal: messing, puit, messingplekk.
Tehnika: kullatud, treitud, trugitud.
Autor, valmistamise koht: vaagen Eduard Drossi töökoda Tartus
labidas kohalik töö
Dateering: arvatavasti 20. sajandi I veerand, labidas : 20. sajandi keskpaik
Mõõtmed: vaagna Ø 24, 2 cm, kõrgus ca 3, 5 cm, liivalabida kogupikkus ca 23 cm, „labidalehe“ pikkus 10 cm, laius 5, 5 cm
Märgid (meistrimärgid): -
Inskriptsioonid (signatuurid, pühendustekstid, inventariseerimis- tähised, jms.): pressitud kiri „labidalehel“: Eesti Rahvuslik Jõukomitee Katla raamatu N? 3157 Lubatud töörõhk a.... Viimase proovimise kuupäev: 5 VI 1940
Eritunnused (visuaalsed kahjustused, parandused, defektid): tugevasti oksüdeerunud, vaagnalt hõbetis ja etiketilt kullatis mahakulunud
Täiendavad andmed (esialgne otstarve, komplektsus, eraldatavad elemendid): Ümmargune dekoorita vaagen Eesti Rahvusliku Jõukomitee etiketist valmistatud liivalabidaga,
liivalabidas valmistatud käepärasest materjalist tõenäoliselt kadumaläinud algse liivalabida asemele