Mälestise nimi Altarimaali raam, 18/19. saj. (puit, pronks)

Kunst, Materjal, Puit, Objekt, Maal, Altarimaal.

Materjal: pronks, puit.
Tehnika: tisleritöö, valatud.
Dateering: 19.saj.
Mõõtmed: liistu laius ca 16 cm, paksus 12 cm, roseti Ø 14, 7 cm
Eritunnused (visuaalsed kahjustused, parandused, defektid): Raamil on kriimustusi, väheseid puidukahjustusi, alläär samuti kui maalgi küünlavahapritsmetega määrdunud.
Täiendavad andmed (esialgne otstarve, komplektsus, eraldatavad elemendid): Altarimaali “Laske lapsukesed minu juurde tulla” musta värviga kaetud lihtsaprofiililine puitraam, maaliava piirab peenike, ca 1, 6 cm laiune kullatud profiilliist. Arvatavasti pronksist valatud rosetid kujutavad heraldilist roosi (luther-roos), kaetud pronksvärviga. Pronksvärviga värvitud on ka raami pealmik, mis kujutab kolmnurgast (Kolmainu Jumala kõikenägev silm) lähtuvaid kiiri, mille foonil keskel lihtne rist. Raam on altarimaaliga samaaegne.