Mälestise nimi Öökapp, 1920.aastad (puit)

Kunst, Materjal, Puit, Objekt, Mööbel, Mahumööbel.

Mälestise tunnus

Muinsuskaitse alla võetud kui Leonhard Vene (härra Vene) kogusse kuuluv ajastule iseloomuliku kujundusega mööbliese 20. sajandi I veerandist

Muinsuskaitse all alates 1994.a.

Materjal: puit, peits.
Tehnika: tisleritöö.
Autor, valmistamise koht: tundmatu mööbelsepp
Dateering: 20. sajandi I veerand
Mõõtmed: kogukõrgus ca 113 cm, kapi kõrgus ca 76 cm, laius ca 35, 5 cm, sügavus ca 35, 5 cm, pealisplaat 37, 8 x 40, 6 cm
Eritunnused (visuaalsed kahjustused, parandused, defektid): määrdunud, kulunud, uks lukustatud, võtme asukoht teadmata
Täiendavad andmed (esialgne otstarve, komplektsus, eraldatavad elemendid): sahtliga ja pealisplaadi tagaservale toetuva sirmiga lihtne kapike (samasugune kui reg. nr. 20128),
kaks metallkäepidet; sirm kinnitub 2 naagliga,puit (lepp)
Asub toolide toas