Mälestise nimi Annisäiliti, Moskva, 1874 (hõbe, valatud, graveeritud, kullatud)
Mälestise vana number k-6

Tehnika: graveeritud, kohrutatud, kullatud, stantsitud, valatud.
Autor, valmistamise koht: Moskva
Dateering: 1874. a.
Mõõtmed: 37,5x12x9 cm; kaal 500 gr.
Märgid (meistrimärgid): Annisäiliti kehamil ja jalgadel on märgid: meistrimärk B.C/1874 ja proovimeistri märgid B.П ja hõbedaproov 84 Püha Jüri kujutisega (Moskva linnamärk).
Täiendavad andmed (esialgne otstarve, komplektsus, eraldatavad elemendid): Neljale rullunud akantuslehest jalale toetuv annisäiliti koosneb 3 osast: alumine on eestvaates ruudukujuline avaneb sahtlina (andide jaoks) – sellele on graveeritud risti kandev Kristus; keskmine on kogu ulatuses lahtikäiva väikese uksega ristkülikukujuline kapikene – sellele on graveeritud 8-otsaline rist ja oda ning äädikakäsn; ülemises osas on 16-nurgaline kiirtepärg, mille keskel on reljeef: ülestõusnud Kristus, kelle parem käsi on tõstetud õnnistamiseks ja vasakus kannab võidulippu. Mari-Liis Paaver, kunstiteadlane.