Mälestise nimi Kann, 1920 - 1930. a.- d (metall)
Mälestise vana number 611-a

Muinsuskaitsearvel alates 1994 (611-a)

Materjal: valge metall.
Tehnika: nikeldatud.
Dateering: 1920.-30. aastad
Mõõtmed: kõrgus 22, 2 cm, laius (ulatus tilast sangani) 22, 5 cm, kehami kõrgus 17, 5 cm, suudme Ø 8, 5 cm, jalami Ø 11, 7 – 12, 8 cm
Märgid (meistrimärgid): põhja all keskel vabrikumärk: rombikujulisel pinnal lind (kurg?), tähed WMF G. Märgi allservas mahu tähistus: 1, 2 L
Eritunnused (visuaalsed kahjustused, parandused, defektid): Tila allservas läbijooks, vaatamata kunagisele kinnitinutamisele; ka sanga alumine kinnituskoht tinutatud; kaanel väike mõlk, samuti kehamil
Täiendavad andmed (esialgne otstarve, komplektsus, eraldatavad elemendid): Väheldane dekoorita kann (armulauaveini kann).
Kaas nupuga. Kann ei ole kasutusel.