Mälestise nimi II maailmasõjas hukkunute ühishaud

Inspektor: Valgamaa nõunik, Margis Sein

II MS sõjategevuse tagajärjel hukkunute matmispaik.

Mälestise kirjeldus

Vennashauda tähistab dolomiidist astmelisel alusel risttahukakujuline mälestussammas. Samba ülaosas sõõris väljaraiutud viisnurk.
Mõõtmed: I astme: 150x15x67cm, II aste: 106x15x56cm, sammas: 88/80x 110/100x48cm. Tekst:” Igavene au/ kangelastele kes on langenud/ lahinguis meie kodumaa vabaduse/ ja sõltumatuse eest/ 1941-184. „
Tagaküljel:” вечная слава героям, павшим в боях/ за свободу и независимость/ нашей родины. „
Samba ees graniidist mälestustahvel(60x100cm) tekstiga:” Nõukogude Liidu kangelane/ luuraja reamees/ Antsiborenko/ Pavel Afanassi p./ 23.XII 1925- 19.VIII 1944/ герой советского союза/ разведчик рядовой/ Анциборенко/ Павел Афанасьевич. „

Monument püstitati 1955.a. Mälestustahvlite asetamine 1986.a.