Mälestise nimi Ikoon "Kõikide Kurbade Rõõmu Jumalaema" kappraamistuses, 19.saj. II pool (tempera, kullatis, puit)
Mälestise vana number 12. III 9 k-3

Kunst, Materjal, Puit, Objekt, Maal, Tahvelmaal, Ikoon, Sakraalmaal.

Õigeusu kirikus 19. saj lõpus levinud ikoonimaali näide.

materjal ja tehnika: puit, tempera;
autor, valmistamise koht, dateering: 19. saj lõpp;
mõõdud: vm 85 x 68 cm;
täiendavad andmed: ikonograafiline tüüp levis Venemaal alates 17. sajandist. Keskosas olevast Jumalaemast on kujutatud kahel pool inglid ja eestkostet paluvad hädalised. Ikooni ülemises osas (maaling ulatub veerisele) pilvedel on Kristuse õnnistav poolfiguur. Ikoon on teostatud 19. saj lõpule omases traditsioonilises ikoonimaalitehnikas ja võtetega, kuigi helenduskihid on vähemtundliku tonaalsusega kui varasemas ikoonimaalis. Ikoon asub ikoonikapis.;