Mälestise nimi Evangeelium, Moskva töö, 1825, köide 20. saj. (trükis, vasegravüürid, tekstiilköide, panused: hõbe, kohrutatud)
Mälestise vana number 18. III 11 K 56

Kunst, Materjal, Tekstiil, Paber, Metall, Väärismetall, Objekt, Käsikiri/Trükis, Kirikuraamat.

Materjal: hõbe, brokaat.
Tehnika: kohrutatud, köidetud.
Autor, valmistamise koht: Moskva
Dateering: trükis 1825. a, panused 1828. a
Mõõtmed: üldmõõtmed 50x35x9 cm, panused esikaanel: keskmine Ülestõusmise stseeniga panus 23x18 cm, evangelistidega panused 17-19,2x14-14,7 cm; panused tagakaanel: keskmine Kolgata panuse läbim. 15 cm ja bukklite läbim. 8 cm
Märgid (meistrimärgid): Panustel on märgid: meistrimärk ПЕ ja proovikoja märk МT/1828 ning hõbedaproov 84
Inskriptsioonid (signatuurid, pühendustekstid, inventariseerimis- tähised, jms.): Esikaane keskmise panuse ovaalil on graveeritud annetustekst: Господу Богу от Тмофея и Анны
Tagakaanel kahel bukkelil: Соурожены старанием священника иерея Алексея Григорьева Орлова
Täiendavad andmed (esialgne otstarve, komplektsus, eraldatavad elemendid): Evangeeliumis on 4 gravüüri (vaselõige).