Mälestise nimi II maailmasõjas hukkunute ühishaud

Sõjategevuse käigus hukkunute matmispaik.

Kirjeldus

Matmispaik kujutab endast 4x4m suurust liivaga kaetud kõrgendatud platsi, millele viib kolmeastmeline trepp. Trepi kõrval on mõlemal küljel 0.5m läbimõõduga kivikera. Platsi ümbritseb 40sentimeetri kõrgune tsemendist piire. Platsi keskel on kaldpindne nelinurkne alus, millel asub alumiiniumist lintidega ümbritsetud loorberipärg, läbimõõt 1meeter. Pärja sees on eesti ja vene keelne tekst:” igavene au/ kangelasele/ kes langesid lahinguis/ meie kodumaa au/ ja võidu eest/ 1941-1945/ вечная слава героям/ павшим в боях/ за честь и победу/ нашей родины !”

Mälestussammas püstitati 1952.a.